Cuba Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in CubaDjoser Rondreizen CubaRondreis Cuba, 14 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je laat kennismaken met de bijzondere cultuur en mooie natuur van dit eiland. Ontdek de koloniale steden als Havana en Trinidad en de mooie stranden van Varadero.

EUR 1695.00


Fotoreis Cuba, 14 dagen

Een reis langs de mooiste plaatsen van Cuba waar de koloniale ziel van het land kan worden vereeuwigd. Een reisbegeleider met passie voor fotografie begeleidt deze reis.

EUR 1845.00


Rondreis Cuba, 20 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je kennis laat maken met het unieke land dat zon, muziek, natuur koloniale architectuur, een vrolijke bevolking en een bijzondere politieke geschiedenis combineert. Ontdek de koloniale steden als Havana, Trinidad en Santiago.

EUR 1895.00


Cuba, 15 dagen

In Cuba vind je prachtige natuur, authentieke steden en witte stranden. Dit in combinatie met de vriendelijke bevolking en swingende muziek maakt Cuba tot een zeer afwisselende reisbestemming.

EUR 1845.00


Cuba, 20 dagen

Cuba is zeer geschikt voor een afwisselende vakantie met de kinderen. De open, vriendelijke bevolking heet de hele familie van harte welkom in de afwisselende natuur. Het strand is nooit ver weg

EUR 2495.00
Koningaap Reizen CubaRondreis CUBA - 14 dagen; Een swingend eiland

In Havana, de hoofdstad van Cuba, maak je meteen kennis met de innemende Cubaanse bevolking. Hartelijke mensen die altijd in zijn voor een praatje. Muziek klinkt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcaf?. Naast indrukwekkend Havana bezoek je ook het sfeervolle, Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand.

EUR 1795.00


Rondreis CUBA - 21 dagen; Socialisme en salsa

Met een aangenaam klimaat, overweldigende stranden en nostalgische bouwwerken verdient dit socialistische bolwerk in Midden-Amerika een bijzondere plek in ons reisaanbod. Oude Amerikaanse slee?n rijden rammelend door de straten, terwijl zwoele salsaritmen je tegemoet komen uit de openstaande deuren van sfeervolle bars. Het eiland ademt een?ontspannen sfeer en de vriendelijke Cubanen hebben altijd tijd voor een praatje. Beleef dit bijzondere land tijdens deze rondreis Cuba!

EUR 2095.00


Familiereis CUBA AVONTUUR - 21 dagen; Ritmische klanken

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Cuba is een land met een zeer aangenaam klimaat. Maar niet alleen dat. Een warme bevolking, koloniale steden met prachtige gebouwen en vooral heerlijke tropische stranden. Ga te paard langs de imposante karstbergen rond Vi?ales. Of ga met een catamaran de zee op. Door het relaxte tempo en vriendelijke mensen is dit reizen op zijn best!

EUR 2595.00


Familiereis CUBA - 14 dagen; Een swingend eiland

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcaf?. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad.?In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of?een duik maken naar de onderwaterwereld.

EUR 2095.00
Riksja Travel CubaRondreis 1: Thuis in Cuba

Je verblijft tijdens deze individuele busreis in Cubaanse huizen, zogenaamde casas particulares, zorgvuldig door ons geselecteerd. Een mini-onderneming waarmee Cubanen zelf iets verdienen en jij gegarandeerd bent van persoonlijke service en een warm onthaal. Je bezoekt alle hoogtepunten van het midden en westen van Cuba en eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero. Lees meer van de rondreis Thuis in Cuba.

EUR 965.00


Rondreis 1: Good old time(r)s

Cuba is een groot eiland, wie kort op reis wil en een indruk wil opdoen van het binnenland, combineert tijdens deze rondreis Havana met de tabaksprovincie Pinar en de koloniale stadjes Cienfuegos en Trinidad. Ook bezoek je de stad met het monument van Che Guevarra in Santa Clara.Deze rondreis Cuba is even lang als onze ?Onder de rook van sigaren en salsa? rondreis, maar is meer gericht op cultuur en heeft een comfortabele strandafsluiting. Klik door voor de uitgebreide beschrijving voor Good old time(r)s.

EUR 1298.00


Rondreis 2: Onze rebelse mix

Onze populairste busreis waarbij je in twee weken de hoogtepunten afwisselt met minder bekende plekken. Zo verblijf je in Remedios, het nog onbekende zusje van het koloniale Trinidad, een oude koffiestreek en slaap je in een bungalow aan het strand. Maar natuurlijk bezoek je ook nostalgisch Havana en tabaksdorp Vinales. Afwisselend overnacht je in hotels en casa particulares. Voor de uitgebreide beschrijving van Onze rebelse mix klik je door.

EUR 1398.00


Rondreis 2: Mi casa es tu casa

Tijdens deze individuele rondreis verblijf je enkel in Cubaanse huizen, zogenaamde casa particulares, die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Met deze mini-onderneming kunnen Cubanen zelf iets verdienen en ben jij gegarandeerd van persoonlijke service en een warm onthaal. Je reis begint in de hoofdstad Havana en brengt je langs alle highlights van het westen en midden van Cuba. Natuurlijk eindigt je reis op een hagelwit strand aan de Caribische zee. In de beschrijving van Mi casa es tu casa, vind je een uitgebreide beschrijving terug.

EUR 1375.00


Rondreis 3: Viva la vida

Een efficiŽnte reis van west naar oost, afgestemd op de wekelijkse vlucht van Arke Fly, waarbij je terugvliegt vanuit het oosten van Cuba. Je bezoekt natuurlijk Havana, de tabaksvelden van Vinales en Trinidad, maar ook het rebellen hoofdkwartier in het Sierra Maestra gebergte en tropisch Baracoa. Passend bij de plek waar je verblijft, overnacht je afwisselend in hotels en casa particulares. Lees meer over de Cuba rondreis Viva la vida.

EUR 1668.00


Rondreis 3: Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Heb je de tijd om ruim twee weken naar Cuba te gaan en wil je naast de hoogtepunten ook voldoende rustmomenten in je reis? Met deze rondreis combineer je 'reizen' met 'vakantie'. Natuurlijk wil je Havana, de tabaksvelden en het kleurrijke Trinidad zien, maar we plannen tijdens deze reis ook voldoende relax tijd in tijdens twee kleinschalige strandverblijven. Ontdek nog meer in de uitgebreide beschrijving van Toeren van pleintjes naar palmenstrand.

EUR 1645.00


Rondreis 4: Onder de rook van sigaren en salsa

In drie weken het gehele eiland over. Je reist in een rondje langs de hoogtepunten, maar stopt ook op minder bekende plekken zoals het koloniale geheimpje Remedios en tropisch Baracoa. Je eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero. Lees alles terug in de uitgebreide beschrijving van de Cuba rondreis Onder de rook van sigaren en Salsa.

EUR 1780.00


Rondreis 4: Ontdek Cuba met kinderen

Deze rondreis is voor avontuurlijk ingestelde families met kinderen vanaf 8 jaar die samen Cuba willen ontdekken. Een chauffeur brengt je van A naar B en je slaapt in kindvriendelijke casas, gerund door Cubanen. Doordat je overal minimaal twee nachten blijft is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Je sluit de reis relaxt af in een resort aan het strand. Lees meer in de uitgebreide beschrijving van de reis Ontdek Cuba met kinderen.

EUR 1535.00


Rondreis 5: Op het ritme van de rumba

Met deze Cuba rondreis van ruim twee weken blijf je in het westen van Cuba. Hij lijkt op de ?Toeren van pleintjes naar palmenstrand? rondreis, maar is het alternatief als je niet zo'n strandliefhebber bent en liever meer meekrijgt van de Cubaanse cultuur en natuur. Op verschillende plekken heb je net even langer de tijd, zodat je op eigen gelegenheid de plek kunt ontdekken. Meer ontdekken van Op het ritme van de Rumba, lees dan meer in de beschrijving.

EUR 1648.00


Rondreis 6: La Isla Bonita

Als je drie weken op Cuba verblijft dan heb je voldoende tijd om ook het oosten van het eiland te bezoeken. Bezoek de ongerepte oostkust, een tropische omgeving met bananenplanten en cacaobomen, de geboortestad van de Cubaanse rumba, son, conga en salsa en geef je tot slot over aan het onbekommerd relaxen aan een stil zuidstrand. Ontdek meer van de La Isla Bonita rondreis.

EUR 2130.00


Rondreis 7: Het andere Cuba

Het achterland van Cuba met koffie- en tabaksplantages, suikerrietvelden, tropische bossen en rivieren nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen tot in de natuur en de afgelegen dorpen. Op deze complete Cuba reis heb je ultieme vrijheid. Bijna drie weken heb je je eigen huurauto waarmee je het land verkend. Deze sportieve reis is voor reizigers die onafhankelijk willen zijn. Combineer cultuur, natuur en actief buiten zijn, maar er is ook tijd voor lekker chillen. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze drieweekse rondreis Het andere Cuba

EUR 2095.00
Shoestring CubaGroepsreis Cuba Totaal ; Salsa, sigaren en bountystranden

Het socialistische bolwerk Cuba verdient een bijzondere plek in ons reisaanbod. Een aangenaam klimaat, overweldigende stranden, een afwisselende natuur en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Deze Cuba groepsreis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende Havana of muzikale Santiago de Cuba. In dit land is het niet moeilijk contact te maken met de bevolking. Wie van muziek en dansen houdt, is in Cuba aan het goede adres, want dit kunnen de Cubanen als geen ander. Een heerlijke tropische cocktail, zoals de 'cuba libre' en 'mojito', maken het meedoen vast makkelijker! Natuurlijk heb je in iedere plaats voldoende tijd om zelf invulling te geven aan je verblijf.

EUR 2099.00


Groepsreis Cuba; Een swingend volk in de tropen

Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Vooral Havana is indrukwekkend, deels mooi opgeknapt en deels vervallen, biedt het de bezoeker tal van musea en een bruisend nachtleven. Deze Cuba groepsreis heeft een ontspannen tempo. Het is moeilijk om niet volledig gecharmeerd terug te komen van dit tropische eiland!

EUR 1599.00
SNP Natuurreizen CubaCuba - West

rondreis met huurauto vanuit casas particulares en hotel

EUR 1085.00


Cuba - Compleet

rondreis met huurauto langs hotels en casas particulares

EUR 1669.00