Cuba Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in CubaDjoser Rondreizen CubaRondreis Cuba, 14 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je laat kennismaken met de bijzondere cultuur en mooie natuur van dit eiland. Ontdek de koloniale steden als Havana en Trinidad en de mooie stranden van Varadero.

EUR 1695.00


Fotoreis Cuba, 14 dagen

Een reis langs de mooiste plaatsen van Cuba waar de koloniale ziel van het land kan worden vereeuwigd. Een reisbegeleider met passie voor fotografie begeleidt deze reis.

EUR 1845.00


Rondreis Cuba, 20 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je kennis laat maken met het unieke land dat zon, muziek, natuur koloniale architectuur, een vrolijke bevolking en een bijzondere politieke geschiedenis combineert. Ontdek de koloniale steden als Havana, Trinidad en Santiago.

EUR 1895.00


Cuba, 15 dagen

In Cuba vind je prachtige natuur, authentieke steden en witte stranden. Dit in combinatie met de vriendelijke bevolking en swingende muziek maakt Cuba tot een zeer afwisselende reisbestemming.

EUR 1845.00


Cuba, 20 dagen

Cuba is zeer geschikt voor een afwisselende vakantie met de kinderen. De open, vriendelijke bevolking heet de hele familie van harte welkom in de afwisselende natuur. Het strand is nooit ver weg

EUR 2495.00
Koningaap Reizen CubaRondreis CUBA - 14 dagen; Een swingend eiland

In Havana, de hoofdstad van Cuba, maak je meteen kennis met de innemende Cubaanse bevolking. Hartelijke mensen die altijd in zijn voor een praatje. Muziek klinkt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcaf?. Naast indrukwekkend Havana bezoek je ook het sfeervolle, Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand.

EUR 1795.00


Rondreis CUBA - 21 dagen; Socialisme en salsa

Met een aangenaam klimaat, overweldigende stranden en nostalgische bouwwerken verdient dit socialistische bolwerk in Midden-Amerika een bijzondere plek in ons reisaanbod. Oude Amerikaanse slee?n rijden rammelend door de straten, terwijl zwoele salsaritmen je tegemoet komen uit de openstaande deuren van sfeervolle bars. Het eiland ademt een?ontspannen sfeer en de vriendelijke Cubanen hebben altijd tijd voor een praatje. Beleef dit bijzondere land tijdens deze rondreis Cuba!

EUR 2095.00


Familiereis CUBA AVONTUUR - 21 dagen; Ritmische klanken

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Cuba is een land met een zeer aangenaam klimaat. Maar niet alleen dat. Een warme bevolking, koloniale steden met prachtige gebouwen en vooral heerlijke tropische stranden. Ga te paard langs de imposante karstbergen rond Vi?ales. Of ga met een catamaran de zee op. Door het relaxte tempo en vriendelijke mensen is dit reizen op zijn best!

EUR 2595.00


Familiereis CUBA - 14 dagen; Een swingend eiland

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcaf?. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad.?In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of?een duik maken naar de onderwaterwereld.

EUR 2095.00
Riksja Travel CubaRondreis 3: Cuba libre flexi reis

Tijdens deze reis stem je als vertrouwd met een bestemmingsexpert de route af die bij je past, maar heb je de vrijheid om ter plaatse een nachtje korter of langer ergens te verblijven. Zo kun je erop vertrouwen dat je de leukste plekken ziet en overnacht in zorgvuldig geselecteerde slaapplekken, maar ben je meer flexibel. Lees meer over deze flexi-rondreis.

EUR 558.00


Rondreis 5: Onder de rook van sigaren en salsa

In drie weken het gehele eiland over. Je reist in een rondje langs de hoogtepunten, maar stopt ook op minder bekende plekken zoals het koloniale geheimpje Remedios en tropisch Baracoa. Je eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero. En dat allemaal met het gemak van busvervoer, waar je samen met de Cubaanse bevolking en andere reizigers in rijdt. Lees alles terug in de uitgebreide beschrijving van de Cuba rondreis Onder de rook van sigaren en Salsa.

EUR 1498.00


Rondreis 5: Ontdek Cuba met kinderen

Deze rondreis is voor avontuurlijk ingestelde families met kinderen vanaf 6 jaar die samen Cuba willen ontdekken. Een chauffeur brengt je van A naar B en je slaapt in kindvriendelijke casas, gerund door Cubanen. Doordat je overal minimaal twee nachten blijft is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Je sluit de reis relaxt af in een resort aan het strand. Lees meer in de uitgebreide beschrijving van de reis Ontdek Cuba met kinderen.

EUR 1435.00


Rondreis 1: Thuis in Cuba

Je verblijft tijdens deze individuele busreis in Cubaanse huizen, zogenaamde casas particulares, zorgvuldig door ons geselecteerd. Een mini-onderneming waarmee Cubanen zelf iets verdienen en jij gegarandeerd bent van persoonlijke service en een warm onthaal. Je bezoekt alle hoogtepunten van het midden en westen van Cuba en eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero. Lees meer van de rondreis Thuis in Cuba.

EUR 918.00


Rondreis 2: Onze rebelse mix

We gooien het in een rebelse mix! Zie de hoogtepunten van Cuba en ontdek geheime pareltjes. cNatuurlijk bezoek je nostalgisch Havana en tabaksdorp Vinales, maar ook Remedios, het nog onbekende zusje van Trinidad. Bezoek een oude koffiestreek en slaap in een bungalow aan het strand. Zelfs je slaapplekken zijn afwisselend, van hotels tot casas particulares. Lees meer over onze populairste Cuba-busreis.

EUR 1178.00


Rondreis 4: Viva la vida

Een efficiente reis van west naar oost, afgestemd op de wekelijkse vlucht van TUI Fly, waarbij je terugvliegt vanuit het oosten van Cuba. Je bezoekt natuurlijk Havana, de tabaksvelden van Vinales en Trinidad, maar ook het rebellen hoofdkwartier in het Sierra Maestra gebergte en tropisch Baracoa. Passend bij de plek waar je verblijft, overnacht je afwisselend in hotels en casa particulares. Lees meer over deze Cuba-rondreis.

EUR 1458.00


Kerstreis - Vier kerst op z'n Cubaans (volgeboekt)

Kerst en Oud & Nieuw vieren in het land van de rum, sigaren, klassieke auto's en spierwitte stranden. Vanuit Havana reis je naar het swingende Trinidad om daarna off the beaten track te gaan door Playa Larga te bezoeken. Dan is het tijd om bij te komen aan het rustige palmenstrand van Maria la Gorda. Je verblijft hier in een knusse bungalow vlakbij het strand. Je eindigt je kerstreis Cuba tussen de groene tabaksvelden bij Vinales. We regelen de reis zo dat je kerst viert in het bruisende stadje Trinidad en je met Oud & Nieuw op het strand van Maria la Gorda kunt proosten op het nieuwe jaar. Voor deze speciale Cuba kerstreis hebben we een beperkt aantal plaatsen, dus we raden je aan tijdig te boeken.

EUR 0.00


Rondreis 8: Het andere Cuba

Het achterland van Cuba nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen tot in de natuur en de afgelegen dorpen. Op deze complete Cuba reis heb je ultieme vrijheid. Bijna drie weken heb je je eigen huurauto waarmee je het land verkend. Combineer cultuur, natuur en actief buiten zijn, maar er is ook tijd voor lekker chillen. Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van deze complete Cuba reis.

EUR 1888.00


Rondreis 7: La Isla Bonita

Als je drie weken op Cuba verblijft dan heb je voldoende tijd om ook het oosten van het eiland te bezoeken. Bezoek de ongerepte oostkust, een tropische omgeving met bananenplanten en cacaobomen, de geboortestad van de Cubaanse rumba, son, conga en salsa en geef je tot slot over aan het onbekommerd relaxen aan een stil zuidstrand. Ontdek meer van deze Cuba fly drive.

EUR 1818.00


Rondreis 3: Mi casa es tu casa

Een van de grootste charmes van Cuba is wat ons betreft dat je in casas particulares kunt slapen: een soort mini-hotelletjes, gerund door de Cubanen zelf. Voor hen extra inkomsten, voor jou een kans op persoonlijk contact en een inkijkje in het leven van de Cubaan. We hebben onze casas met zorg uitgezocht. Reis van Havana langs de hoogtepunten van West- en Midden-Cuba en eindig met de voeten in het zand aan de Caribische zee. Lees meer over deze rondreis met casas particulares.

EUR 1318.00


Rondreis 4: Toeren van pleintjes naar palmenstrand

Natuurlijk wil je graag de hoogtepunten van Cuba zien, maar je wilt vast ook niet thuiskomen van je reis en toe zijn aan vakantie. Ook al heb je maar twee weken, je hoeft je reis niet af te raffelen. In deze reis zorgen we ervoor dat je Havana, Trinidad en de tabaksvelden ziet, maar dat je ook lekker met de voeten in het zand kunt in knusse slaapplekken aan de kust. Lees meer over de reis 'Twee weken in Cuba'.

EUR 1428.00


Kerstreis - Swingend het nieuwe jaar in (volgeboekt)

'Swingend het nieuwe jaar in' is in vergelijking met de kerstreis 'Vier kerst op z'n Cubaans' de reis waarbij je vaker in hotels overnacht en aan het strand slaap je in een resort. Ook tijdens deze kerstrondreis ga je twee weken per auto relaxt door Cuba. Natuurlijk bezoek je het koloniale Havana en kleurrijke Trinidad. Onderweg reis je door het binnenland, waarbij groene valleien, ossenkarren en pittoreske dorpjes aan het landschap voorbijglijden. Op het einde van je reis kun je heerlijk bijkomen in een comfortabel all-inclusive hotel aan het spierwitte strand van Cayo Santa Maria. We regelen de reis zo dat je kerst kunt vieren in Las Terrazas en Trinidad en dat je 2016 inluidt op het spierwitte strand van Cayo Santa Maria. Voor deze speciale kerstreis hebben we een beperkt aantal plaatsen, dus we raden je aan tijdig te boeken.

EUR 0.00


Rondreis 6: Op het ritme van de rumba

Met deze Cuba rondreis van ruim twee weken blijf je in het westen van Cuba. Hij lijkt op de Toeren van pleintjes naar palmenstrand rondreis, maar is het alternatief als je niet zo'n strandliefhebber bent en liever meer meekrijgt van de Cubaanse cultuur en natuur. Op verschillende plekken heb je net even langer de tijd, zodat je op eigen gelegenheid de plek kunt ontdekken. Meer ontdekken van deze fly drive Cuba, lees dan meer in de beschrijving.

EUR 1518.00


Rondreis 2: Good old time(r)s

Tijdens deze korte rondreis combineer je Havana met de tabaksprovincie Pinar en de koloniale stadjes Cienfuegos en Trinidad. Ook bezoek je de stad met het monument van Che Guevarra in Santa Clara. Je eindigt deze rondreis Cuba aan de tropische stranden van Varadero voor een ontspannen einde van je rondreis west Cuba.

EUR 953.00
Shoestring CubaGroepsreis Cuba Totaal ; Salsa, sigaren en bountystranden

Het socialistische bolwerk Cuba verdient een bijzondere plek in ons reisaanbod. Een aangenaam klimaat, overweldigende stranden, een afwisselende natuur en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Deze Cuba groepsreis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende Havana of muzikale Santiago de Cuba. In dit land is het niet moeilijk contact te maken met de bevolking. Wie van muziek en dansen houdt, is in Cuba aan het goede adres, want dit kunnen de Cubanen als geen ander. Een heerlijke tropische cocktail, zoals de 'cuba libre' en 'mojito', maken het meedoen vast makkelijker! Natuurlijk heb je in iedere plaats voldoende tijd om zelf invulling te geven aan je verblijf.

EUR 2099.00


Groepsreis Cuba; Een swingend volk in de tropen

Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Vooral Havana is indrukwekkend, deels mooi opgeknapt en deels vervallen, biedt het de bezoeker tal van musea en een bruisend nachtleven. Deze Cuba groepsreis heeft een ontspannen tempo. Het is moeilijk om niet volledig gecharmeerd terug te komen van dit tropische eiland!

EUR 1599.00
SNP Natuurreizen CubaCuba - West

rondreis met huurauto vanuit casas particulares en hotel

EUR 1085.00


Cuba - Compleet

rondreis met huurauto langs hotels en casas particulares

EUR 1669.00