Familiereis en gezinsrondreis Cuba1. Tui Familievakantie Cuba

Cocktails in het internetcafé, verse vis op de grill en een Play Station naast de Wii in de Games Room. Bij Hotel Sol Palmeras weten ze hoe ze hun gasten - groot en klein - in de watten moeten leggen. Het hagelwitte strand van Varadero ligt voor de deur en ook het zwembad lonkt. Of is het de poolbar in het midden? Dankzij de 24-uurs Ultra All Inclusive lunch je op het strand, kies je uit goedgevulde buffetten of à la carte menu's en drink je mojito's in de disco. Wandel na een dag ontspannen onder de Cubaanse zon terug naar de comfortabele hotelkamer.

Tui Familie Cuba


2. Djoser Familie groepsrondreis Cuba - Rondreis met het gezin

Op onze vakanties door Cuba met de kinderen kijk je je ogen uit. In de mooie, oude steden als Havana en Trinidad vind je prachtige gebouwen en oude auto's. Tijdens deze gezinsvakanties is er veel te doen voor zowel de kinderen als de ouders. Bezoek bijvoorbeeld een echte sigarenfabriek, maak een paardrijtocht in de Vallei van Vinales of ontspan op de tropische stranden. Ga je liever snorkelen in het helderblauwe water dan kan dat uiteraard ook. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht, zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen. Het reizen met kinderen in Cuba zorgt voor vele mooie ervaringen!

Djoser Junior Cuba


3. Koningaap Familiereis Cuba

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven.
Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Cuba en ontdek je samen de wonderen die dit Latijns-Amerikaanse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Cuba. Neem je hele gezin mee door de authentieke straatjes van Havana, ontdek de lange parelwitte stranden of beleef de cubaanse muziek onder het genot van een lekkere cocktail. De Cuba Familiereizen zijn een genot voor jong en oud!

Beleef onze familiereizen door Cuba door de ogen van je kind.

Koningaap Cuba


4. Riksja Family Cuba

Op avontuur met kinderen naar Cuba, dat kan met Riksja Family! Onze rondreizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk. Je gezinsreis wordt dus volledig op maat gemaakt en voor je georganiseerd. Reis je met Riksja Family, dan overnacht je kleinschalig en kindvriendelijk accommodaties, beleef je gave activiteiten voor elke leeftijdscategorie en reis je op een relaxt reistempo. Zo leer je samen met je kinderen de bestemming écht kennen.

Onze family-specialisten bij Riksja Family Cuba hebben vanuit eigen ervaring "Cuba familiereizen" voor je uitgestippeld. Dit zijn logische en karakteristieke routes, waarbij je het land leert kennen.
Vind je het leuker om met het gezin de reis in elkaar te puzzelen? Kijk dan bij onze Cuba bouwstenen. Deze unieke reiservaringen van twee ŕ drie nachten combineer je tot jullie eigen familierondreis.
Twijfel je of heb je specifieke wensen? We stellen ook graag een reisvoorstel op maat samen.

Riksja Family Cuba


5. SRC Reizen - Familiereizen Cuba

Heb je plannen om met de hele familie een mooie reis te maken? Wilt je met jouw tienerkinderen een actieve fly drive met te gekke excursies in Cuba maken of wil je juist ontspannen tijdens een strandvakantie in Cuba? Met de familiereizen van SRC is alles mogelijk!
De reisorganisatoren van de afdeling Reizen op Maat kunnen voor elk budget, voor elke soort reis en elk reisgezelschap een bijzondere familierondreis samenstellen. Jouw ideeën en wensen zijn de leidraad voor jouw unieke familiereis. Jij bepaalt samen met onze reisorganisatoren hoe de reis op maat wordt vormgegeven. Dus laat je inspireren en schets jouw ideeën. Dan regelen wij de rest!
De reisorganisatoren van SRC-Reizen weten door hun jarenlange ervaring en met hun wereldwijde contacten elk reisidee om te zetten in dé perfect georganiseerde familiereis!

SRC-Reizen Cuba


Familiereis, gezinsvakantie en rondreis met het gezin of familie in Cuba. Familievakantie voor gezin met kinderen.
Gezinsvakantie, familierondreis, een afwisselende en actieve vakantie of rondreis met de kinderen. Kindvriendelijke gezinsvakanties en familiereizen. Cuba vakantie met de kinderen, met het gezin op reis in Cuba.